Dutch Auction Company Project

The SEO Family heeft met behulp van de websitemaker van MijnDomein een website gebouwd, inclusief SEO optimalisatie voor The Dutch Auction Company. Dit is een Nederlandse veilingsite waar allerlei interessante vintage artikelen via een echte fysieke veiling aangeschaft kunnen worden.

Het hoofddoel van dit project was om de bezoeker een zo duidelijk en klantvriendelijk mogelijke ervaring te bieden, zodat deze zo snel mogelijk dat kan vinden wat deze nodig heeft. Wij hebben de huiskleuren aangehouden en deze overal in laten terugkomen zodat de site gevoelsmatig voelt te kloppen. Daarnaast hebben we een zoekwoordanalyse voor zowel de Nederlandse als de Engelse versie verzorgd inclusief een juiste categoriestructuur voor het vinden van het beschikbare zoekvolume.

Stap 01

Huisstijl implementeren

Bij het creëren van de website hebben we de kleuren van de huisstijl overgenomen en zo een kloppend geheel gecreëerd welke een positieve gebruikerservaring zal geven aan de klant.

Dutch Auction Company 3

Stap 02

Meertalige website

Wij bieden ook de mogelijkheid om een Nederlandse website te vertalen in een Engelse, inclusief Engelse SEO optimalisatie en zoekwoordonderzoek.

Stap 03

SEO Optimalisatie

Door het kiezen van de juiste categoriestructuur, samen met de toevoegen van de juiste meta titels en omschrijvingen, inclusief teksten en ook nog gebaseerd op een diep zoekwoordonderzoek, zal het een kwestie van tijd zijn dat een website wordt gevonden door de mensen die er naar zoeken.

Nieuwsgierig naar
wat wij voor jou
kunnen doen?