Meubelen-Online project

The SEO Family werd gevraagd om de organische vindbaarheid van Meubelen-Online te verbeteren. Meerdere marketingbureaus hadden al een poging gewaagd, maar zonder tastbare resultaten te hebben behaald. Wij gingen samen met Meubelen-Online aan de slag en hebben tot op de dag van vandaag een zeer goed lopende samenwerking.

Na verschillende analyses te hebben gedaan zijn er essentiële veranderingen gemaakt in de manier waarop SEO bedreven werd op de website. Waar er eerder teveel een nadruk was gelegd op punten die een secundaire invloed hebben op de vindbaarheid binnen Google, zoals verschillende technische en meta aspecten kunnen doen, is de de focus veranderd op het vinden van het daadwerkelijke zoekvolume door te concentreren op de kracht van de categoriestructuur, wat de basis is van een goede vindbaarheid en de daarbij behorende kwalitatieve SEO teksten. Inmiddels kunnen wij vertellen dat er een 400% toename aan organisch zoekvolume is gerealiseerd en Meubelen-Online nog lang niet klaar is met groeien en het verwezenlijken van zijn potentie.

Stap 01

Categoriepagina Menustructuur

Zoekvolume vinden doe je d.m.v. het creëren van een zo diep mogelijke categoriestructuur. Hoe meer toegewijde pagina’s je gebruikt inclusief kwalitatieve SEO teksten, hoe beter.

Meubelen-Online project

Stap 02

SEO Opleiding Tekstschrijver

Wij schrijven de belangrijkste hoofdteksten en wijzen je op essentiële punten die sowieso in een tekst horen te staan, waarna je zelf de productie van teksten op je kunt nemen.

Stap 03

Alles draait om zoekvolume

Met een toename van bijna 400% is Meubelen-Online op weg om de aanwezige organische SEO potentie te benutten. Het toevoegen van de benodigde hoeveelheid SEO teksten is een lang proces, samen met de benodigde linkbuilding, maar wij blijven begeleiden en zijn er voor de lange adem.

Meubelen-Online project

Nieuwsgierig naar
wat wij voor jou
kunnen doen?