STI Trading

The SEO Family werd gevraagd een website te bouwen voor STI op een eigen gekozen platform, welke we vervolgens in samenwerking met STI, naar hun voorwaarden hebben ingericht. STI Trading specialiseert zich in het verhandelen van speciale producten zoals een replica van een legendarische Formule 1 Cosworth motor en de Elvis Presley jukebox.

De keuze van de kleuren van de website is gedaan in de STI huisstijl. De keuze van sommige fonts en de Tone of Voice in het thema van Formule 1 zodat fans van Formule 1 dit direct herkennen. De website is SEO geoptimaliseerd zodat het zoekvolume zo optimaal mogelijk benut kan worden en STI zijn speciale doelgroep kan weten te bereiken op een zo kosten efficiënt mogelijke manier.

Stap 01

Huisstijl implementeren

Bij het creëren van de website hebben we de kleuren van de huisstijl overgenomen en zo een kloppend geheel gecreëerd welke een positieve gebruikerservaring zal geven aan de klant.

Stap 02

Verlaag drempels

Zorg ervoor dat de drempel tussen contact met een geïnteresseerde klant zo laag mogelijk gemaakt wordt door communicatiemiddelen, zoals formulieren, op de juiste plaatsen en momenten toe te voegen aan de website.

Stap 03

SEO Optimalisatie

Door het kiezen van de juiste categoriestructuur, samen met de toevoegen van de juiste meta titels en omschrijvingen, inclusief teksten en ook nog gebaseerd op een diep zoekwoordonderzoek, zal het een kwestie van tijd zijn dat een website wordt gevonden door de mensen die er naar zoeken.

STI Trading project

Nieuwsgierig naar
wat wij voor jou
kunnen doen?