Wat is linkbuilding? Hét geheim van hoger in Google komen is naast een goede SEO structuur het verkrijgen van kwalitatieve links naar je website toe.

The SEO Family heeft een publisher netwerk opgebouwd voor Nederland en België waarmee de hoogste posities op Google bereikt kunnen worden. Een SEO geoptimaliseerde pagina bevat zowel goede interne linkbuilding, verwijzingen naar andere pagina’s binnen de website, als externe linkbuilding, verwijzingen van andere websites naar de eigen pagina toe.

Waar interne linkbuilding middels goede begeleiding eventueel nog zelf gedaan kan worden, is externe linkbuilding een investering zodat anderen een blogpost kunnen maken en de autoriteit van hun pagina aan jouw pagina kunnen verbinden. Het is dé manier om aan Google te vertellen dat jouw website een interessante website is voor anderen om te bezoeken.

 

Linkbuilding uitbesteden bij The SEO Family is dé manier om jouw doelstellingen te behalen.

Externe Linkbuilding

Wij kijken naar je branche en verzamelen daar een zo relevant en kwalitatief mogelijk links bij. Hebben we die niet? Dan voegen we gewoon nieuwe publishers toe!

Interne Linkbuilding

Erg belangrijk voor Google is dat je op je eigen website aangeeft welke pagina's het meest belangrijk zijn. Dit kunnen wij voor je doen door zo logisch en uitgebreid mogelijk de pagina's op jouw website naar mekaar te laten linken.

Linkpotentie

Na het maken van een zoekwoordonderzoek is het van belang een plan te creëren en te bepalen welke zoekwoorden het waard zijn om geld in te investeren.

Autoriteit opbouwen

Een website bouwt voor zoekmachines autoriteit op. Deze autoriteit verteld aan de zoekmachine hoe belangrijk de website is voor een bepaalde zoekterm. Elke pagina op jouw website heeft zijn eigen autoriteit voor elk woord wat op jouw pagina neergezet is, inclusief de meta titels en omschrijvingen, die niet zichtbaar zijn op de pagina zelf.

Naast de pagina autoriteit bevat jouw website ook een algemene domein autoriteit. Dit is de autoriteit die jouw hele website heeft opgebouwd in zijn bestaan. De precieze parameters die elke zoekmachine gebruikt om de juiste relevantie en autoriteit te meten voor elk zoekwoord op jouw website is geheim, maar kan door ervaring worden geleerd.

Wij bouwen samen met jouw doelstellingen een plan welke het beste resultaat oplevert in combinatie met het beschikbare budget, zodat jij jouw plaats in kan nemen als autoriteit binnen jouw vakgebied.

Soorten Linkbuilding

Blogposts - De meest gebruikte, en naar onze ervaring ook beste, manier van linkbuilding is het verkrijgen van relevante blogposts met een hoge autoriteitswaarde. Je ontvangt dan een link met een kwalitatief geschreven artikel inclusief de juiste zoektermen naar jouw pagina.

Partnerpagina - Een link verkrijgen via een partnerpagina is een goedkopere vorm van linkbuilding, maar is benodigd voor het verkrijgen van een gevarieerd linkprofiel.

Startpagina - Een link van een startpagina is de meest simpele manier van het verkrijgen van een link naar je pagina. Ook deze vorm van linkbuilding is in mindere mate belangrijk voor het verkrijgen van een gevarieerd linkprofiel.

Nieuwsgierig naar
wat wij voor jou
kunnen doen?