• Home / Tips / Website voor wakkere…

Website voor wakkere mensen Wappiez

De coronamaatregelen hebben de wereld in tweeën gespleten. Dit bericht is om onze partner Wappiez te steunen, die momenteel hard aan het vechten is voor de vrijheid. Neem eens een kijkje op de website voor wakkere mensen Wappiez en steun de initiatieven die zij willen creëren door het maken van een donatie.

Wappies met een missie

Op hun website staat dat zij ‘vechten voor een betere toekomst. Een toekomst waar angst geen invloed heeft’ op de levens van mensen. Dit doen zij door het creëren van meerdere initiatieven. Zo zal er binnenkort een website worden gecreëerd waar er bij mensen thuis gegeten kan worden, genaamd ‘Bij Wappiez‘. Maar het initiatief wat ze al live hebben staan wordt Wappiez Dating genoemd.

Datingsite voor ongevaccineerde mensen

De tweedeling in de wereld is op dit moment ook relaties aan het breken en omdat ongevaccineerde mensen zich vaak liever niet willen maken met gevaccineerde mensen, doordat hier negatieve gevolgen uit kunnen voortvloeien, vonden ze het bij Wappiez noodzakelijk om een datingsite voor ongevaccineerde mensen te maken. Is dit interessant voor jou? Neem eens een kijkje!

Schrijf een bericht

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *