Wat is SEO? Search Engine Optimization is zoekmachine optimalisatie om hoger te komen in zoekmachines zoals Google en Bing.

SEO optimalisatie wil binnen een bedrijf nog wel eens het ondergeschoven kindje worden. Waar betaald adverteren het snelst resultaat oplevert, tegen een vaak hoge prijs, daar kan een hoge organische positie in Google je enorm veel geld besparen.

Echter de weg er naartoe duurt langer en een investering in tijd voor het schrijven van teksten en een in geld voor linkbuilding is vereist.

Afhangende van jouw situatie is het belangrijk om na te gaan welke aanpak voor jou het beste is. Een SEO specialist inhuren die tot het puntje gaat om al het aanwezige zoekvolume zo optimaal mogelijk te benutten is uiteindelijk de meest kosten efficiënte manier om internet marketing te bedrijven wanneer je een serieuze omzet wenst te behalen.

Wij als ervaren SEO marketing bureau gaan op onderzoek uit met als doel jou antwoord te geven op de volgende vragen:

Meten is weten. Als SEO specialist gebruiken wij krachtige SEO tools voor het analyseren van zowel jouw website als die van je concurrenten.

Algemene SEO Analyse

We kijken naar de huidige staat van je website. Wat is de staat van je categoriestructuur? Hoe zien je teksten eruit? En creëren een plan van aanpak.

Technische SEO Analyse

We analyseren de huidige staat van je website op snelheid, gebruiksvriendelijkheid en of je aan de Web Vitals van Google voldoet. Zijn er punten die de developer op moet pakken? Wij kunnen je hier bij helpen.

Concurrenten SEO Analyse

Door het gebruik van de juiste SEO tools kunnen wij je concurrenten van top tot teen analyseren op het gebied van SEO. Waar laten zij steken liggen? Hoe kunnen wij de concurrentie voor zijn?

Zoekwoordonderzoek

Een zo diep mogelijk zoekwoordonderzoek is de basis van een goede SEO optimalisatie. Waar ligt het zoekvolume? Welke zoektermen gebruiken mijn klanten? 

Wij beschikken niet alleen over de juiste tools, maar denken ook creatief met je mee voor het vinden van nieuw zoekvolume.

Welke zoekwoorden gebruiken je concurrenten? Hoe kun jij je concurrenten een stapje voor zijn?

Stappenplan

Meten is weten. Wij beginnen met een gratis algemene analyse om te bekijken wat je huidige situatie is en of er kansen onbenut worden.

We maken samen met jou een plan waarin we uitleggen welke stappen wij moeten maken, en hoeveel tijd en geld het kost, om jou hoger in Google te krijgen.

We bepalen hoe we werken (we kunnen tijdelijk op locatie werken), wie wat gaat uitvoeren en hoelang we hier over gaan doen.

We proosten wanneer we de eerste nummer 1 positie weten te behalen en rusten niet eerder totdat we ons doel bereikt hebben.

Nieuwsgierig naar
wat wij voor jou
kunnen doen?